VAKFIMIZ
Anasayfa> Okulumuz> Vakfımız

Vakfımız (İnsanlığa Hizmet Vakfı) Prof. Dr. Hikmet ÖZDEMİR öncülüğünde 8 vakıf insan tarafından 26 Kasım 1986 tarihinde (19293 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak) kurulmuştur.
Vakfımız, genelde bir eğitim vakfıdır. “İnsanların hayırlısı, insanlara hizmet edendir. En büyük yatırım ise, insana yapılan yatırımdır” düşüncesiyle Vakfımız eğitimi önemsemiş, ülkemizin önemli vakıflarından biridir.
Vakfımız eğitim alanında yaptığı önemli yatırımların yanında sosyal hizmet alanlarıyla da ilgilenmiştir. Kurulduğu günden bu yana orta ve yüksek öğrenim öğrencilerine karşılıksız eğitim bursları vermektedir.

Vakfımız özel eğitim kurumlarından ilk önce “Özel Mavigün Anaokulu”nu 1988 yılında açarak Türk Milli Eğitimi’ne kazandırmıştır. “Sevginin ve İlginin Odağı” düsturuyla kaliteli bir okul öncesi eğitimi veren anaokulumuz bölgemizde verdiği hizmetle marka olmuştur.

İkinci eğitim kurumumuz “Özel Mavigün İlköğretim Okulu” 2001 yılında açılmış, “İz Bırakacak Nesiller” ilkesini öğrencilerimize vererek kamuoyunda büyük bir imaj edinmiştir.

Anaokulu ve ilköğretim okulumuzdan sonra üçüncü eğitim kurumumuz “Özel Mavigün Anadolu Lisesi” 2003 yılında kurulmuş; başarılı ve seçkin öğrencileri eğitim öğretim gördüğü eğitim kurumumuzdur.

Dördüncü eğitim kurumumuz “Özel Fevzi Çakmak Anaokulu” 2003 yılında eğitim öğretim hizmetine kazandırdığımız okulöncesi eğitim kurumumuzdur.

Vakfımız tüm imkanlarını eğitim sektörüne tahsis eden; ülkemize, tüm insanlığa faydalı, erdemli ve çağdaş bireyler yetiştirmeye devam etmektedir.

YUKARI