BÖLÜMLER / SINIFLAR
Anasayfa> Eğitim Öğretim> Bölümler / Sınıflar

Öğrencilerin kendilerini rahat, huzurlu ve etkileşim fırsatları bol olan bir ortamda hissetmeleri, yeni ve zor bir bilgiyi öğrenme süreçlerini kolaylaştırıyor. Öğrencinin merak etme duygusunu pekiştirmek, onun öğrenme tarzına uygun teknolojik materyallerin zenginliği ile mümkündür.

Mavigün Koleji’nde öğrencilerin öğrenim tarzına uygun olarak düzenlenen sınıflarımız, maksimum 20 kişiden oluşmaktadır.

Bütün sınıflarımızda çocuklarımızın etkileşim ve iletişim becerilerini geliştirmek, bireysel ve grup çalışmalarında daha eğlenceli ve kalıcı öğrenme sağlamak amacıyla interaktif eğitim yapılmaktadır.

Özel donanımlı, bol materyalli sınıflarımızda kontrollü grup çalışmaları yapılırken aynı zamanda öğrencilerimiz, bireysel çalışmalar da yapabilmektedirler.

YUKARI