EĞİTİM ÖĞRETİM
Anasayfa> Eğitim Öğretim

Çocuklarımız sevgi,ilgi ve bilgi formülü esas alınarak,sıcak bir ortamda uzman,deneyimli öğretmenlerle uluslar arası eğitim ve kalite standartlarına uygun eğitilmekte.Onlar öz güven sahibi,sorumluluk alıp insiyatif kullanabilen,kendine güven unsuruyla hayata bakabilmekte.

Anasınıfımızdan itibaren öğrencilerin karakter özellikleri göz önünde tutularak şahsiyet gelişimi oluşturuluyor.Etkin öğrenme programıyla bilgi yaşayarak, paylaşarak öğrenilmesi amaçlanıyor.

Okulumuzda öncelikle kendisi ve çevresi ile barışık,sağ duyulu,ulusal ve evrensel değerlerle donanmış,gelişen ve değişen teknolojiyi etkin kullanabilen,çağın tüm yeniliklerine açık ,akılcı düşünen, hayata,insana ve ülkesine karşı sorumluluk bilinciyle bakabilen bireyler yetişmekte.

Öğrencilerimiz uygulamalı dersleri laboratuar ortamında gerçekleştirmekte.Bilgisayar,fen ve dil laboratuarlarını en etkin bir biçimde kullanmakta.Öğrenmeyi pekiştirici nitelikte araştırma ortamları oluşturularak öğrenme görselleştirilmekte.

Öğrencilerimizin kişilik gelişiminin sıhhatli olması için sosyal faaliyetlere önem verilmekte,yeteneklerin ortaya çıkmasında zemin hazırlanmakta.Futbol,basketbol,masa tenisi,müzik,folklör,klüp etkinlikleri ve gezilerle öğrencilerimizin sosyal hayatta etkin ve başarılı olması için çalışılmakta.

"Her adım iz bırakan nesillerle mutlu yarınlara ulaşmak için."

YUKARI