MAVİGÜN'DE YAPAY ZEKA DESTEKLİ DİJİTAL EĞİTİM
Anasayfa> Haberler> MAVİGÜN'DE YAPAY ZEKA DESTEKLİ DİJİTAL EĞİTİM
Etkinlik Takvimine Dön

MAVİGÜN’DE YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ DİJİTAL EĞİTİM

DijiDemi

 

      Ülkemizdeki milli ve manevi değerlerinin eğitiminde öncü kurumlardan biri olan okulumuz, yapay zekâ teknolojisi DijiDemi ile eğitime yeni bir boyut katıyor.

      DijiDemi ile kişiye özel ödev testlere, branş denemelerine, konu anlatımlı videolara, online ya da yüz yüze denemelere, geniş soru havuzuna istenilen her zaman her yerde ulaşılabilecektir.

         En seçkin yayınevlerinin hazırladığı 550.000 adet nitelikli soru havuzu; öğretmenlerimizin ödevlendirmeleriyle öğrencilerimize ulaşacak, yapılamayan soruların çözümleri ve videolu konu anlatımları pratik bir şekilde öğrencilerin hizmetine sunulacaktır. Yapay zekâ DijiDemi bununla da yetinmeyip testlerde yapılamayan soruların benzerlerini soru havuzundan seçip öğrenmenin pekişmesi için bir kez daha öğrencilerimize yönlendirecek. Bu sayede öğrencilerin ders ve konu bazlı gelişimleri ayrıntılı bir şekilde takip edilebilecektir.

         Yapılacak tüm bu çalışmalarla ve dijital koçluk anlayışıyla Ölçme Değerlendirme Birimimiz tarafından koordine edilerek öğrencilerimizin maksimum akademik başarı elde etmesi hedeflenmektedir.


Diğer Haberler
DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

İlimiz genelinde MEB tarafından düzenlenen "Dilimizin Zenginlikleri"  adlı proje kapsamında " Sözlük Özgürlüktür." sloganıyla okulumuzda edebiyat zümresi çeşitli etkinlikler düzenledi. Pano, kelime bu...
Devamı Oku
BRANŞ DENEMELERİMİZ BAŞLIYOR

BRANŞ DENEMELERİMİZ BAŞLIYOR

Devamı Oku
ÖĞRENCİLERİMİZ ILGAZ'DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ILGAZ'DA

Bu yıl Özel Mavigün Anadolu/Fen Lisesi olarak gezimizi zengin bitki örtüsü ve eşsiz doğal güzelliklere sahip olan Ilgaz Dagı'na düzenledik. Tatilimizin ilk iki gününde öğrencilerimiz Ilgaz Dağı'nın zi...
Devamı Oku

YUKARI