MAVİGÜN ŞAHLANDI
Anasayfa> Haberler> MAVİGÜN ŞAHLANDI
Etkinlik Takvimine Dön

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesi nin ortaklaşa düzenledikleri Okullararası Satranç Turnuvası Mavigün Koleji nin ev sahipliğinde 08-09 Aralık 2018 tarihinde gerçekleşti.

Turnuva  İstiklâl Marşı’nın okunması ve Özel Mavigün Eğitim Kurumları Genel Müdürü  Şahin KARATAŞ’ın açılış konuşması ile  başladı.   KARATAŞ  konuşmasında: Gençliğin bir kısmının internet bağımlısı olduğu günümüzde satranç gibi hem zihinsel, hem sosyal gelişimi sağlayan bir aktiviteyi tercih ettiğiniz için sizleri tebrik ederim. Sizler kendi okullarınızda büyük başarı kazanarak okullarınızı bu alanda en güzel şekilde temsil etmek üzere bu turnuvaya geldiniz. Ancak yarışmalarda önemli olan centilmenliktir. Hepinizi şimdiden yürekten kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorumdedi.   

Daha sonra sporculara Satranç Federasyonu Başhakemi Mehmet ÇETİN tarafından satranç kuralları hakkında teknik  bilgiler verildi. 

Turnuva; Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde toplam 36 takım ve  144 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerin büyük heyecanla ve kazanma azmi ile gerçekleşen turnuvada tüm kategorilerde Mavigün Koleji büyük bir başarı göstererek şampiyon oldu. Ödül töreni ise 09 Aralık 2018 Pazar günü Mavigün Koleji Kültür Merkezi'nde yapıldı. Ödül Törenine Türk  Kızılayı Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Kadir ÇAKIR ,Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Spor Koordinatörü Mehmet ŞERİF, okul müdürleri, yarışmacı öğrencilerin antrenörleri , velileri ile öğrenciler katıldı.

Ödül Töreninde Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Kadir ÇAKIR bir konuşma yaptı. ÇAKIR konuşmasında “Bu etkinlikte emeği geçen tüm kurumlara ve öğretmenlerimize özellikle Mavigün Kolejinin değerli yöneticilerine ,turnuva direktörü ErhanTAŞÇI’ya teşekkür ederim” dedi.

 Dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları protokol tarafından takdim edildi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen satranç turnuvası öğrencilerde satranç sporuna karşı ilgi uyandırmakta ve zihinsel gelişimlerine önemli katkılar sağlamaktadır.

 Program tüm sporcu öğrencilerin protokol ile toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Gaziosmanpaşa İlçesi Okullararası Satranç Turnuvası Gençler Kategorisi

  1. MAVİGÜN KOLEJİ
  2. ŞEHİT SERVET ASMAZ A.İ.H.L
  3. ŞEFKAT KOLEJİ


Diğer Haberler
DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

İlimiz genelinde MEB tarafından düzenlenen "Dilimizin Zenginlikleri"  adlı proje kapsamında " Sözlük Özgürlüktür." sloganıyla okulumuzda edebiyat zümresi çeşitli etkinlikler düzenledi. Pano, kelime bu...
Devamı Oku
BRANŞ DENEMELERİMİZ BAŞLIYOR

BRANŞ DENEMELERİMİZ BAŞLIYOR

Devamı Oku
ÖĞRENCİLERİMİZ ILGAZ'DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ILGAZ'DA

Bu yıl Özel Mavigün Anadolu/Fen Lisesi olarak gezimizi zengin bitki örtüsü ve eşsiz doğal güzelliklere sahip olan Ilgaz Dagı'na düzenledik. Tatilimizin ilk iki gününde öğrencilerimiz Ilgaz Dağı'nın zi...
Devamı Oku

YUKARI