MAVİGÜN FEN VE ANADOLU LİSESİ 17. DÖNEM MEZUNLARI
Anasayfa> Haberler> MAVİGÜN FEN VE ANADOLU LİSESİ 17. DÖNEM MEZUNLARI
Etkinlik Takvimine Dön

2 Haziran akşamı düzenlediğimiz programımızla 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Mavigün Fen ve Anadolu Lisesinden elli dokuz öğrencimizi mezun ederek hayata yeni bir adım atmalarına vesile olduk.

Programımızın açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Sayın Şahin Karataş, Mavigün Eğitim Kurumunun başarılarından bahsederek velilerimizin neden Mavigün’ü tercih ettiklerini bir kez daha hatırlattı. Lise Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Uzunçam’ın öğrencilerimize girecek oldukları TYT-AYT sınavında başarılar dileğiyle açılış konuşmaları bitti.

Programımız “Yedi Bölge Yedi Türkü” temasıyla Müzik Öğretmenimiz Gülhan Çakmak Yıldırım              öncülüğünde hazırlanan  Mavigün korosunun eşsiz seslendirmesiyle hem öğrencilerimizden hem de misafirlerimizden büyük beğeni kazandı.

Ardından 2011-2012 yılı mezun öğrencilerimizden Hakime Aycan Tatar’ın Mavigün’de öğrenci olmanın hayatta nasıl başarılar kazandıracağı üzerine konuşmasıyla devam etti.

Ardından programımız bu başarılarda çok büyük katkıları olan öğretmenlerimiz arasında Mavigün’de on  ve on beşinci yılını tamamlayan Geometri Öğretmenimiz Hakan Kuter , Rehber Öğretmenimiz Filiz Değirmencioğlu ve Tarih Öğretmenimiz Aynil Erdoğan’a Genel Müdürümüz Şahin Karataş Plaketlerini takdim etti.

Mezuniyet programız  misafirlerimizin büyük bir merakla beklediği okul derecelerinin açıklanmasıyla  devam etti. Mavigün Fen Lisesi okul birincimiz NEHİR YILMAZ ve  ardından Anadolu Lisesi Birincimiz MUHAMMET FURKAN AKYÜZ’ün yaş kütüğüne isimlerini altın harflerle kazımasının ardından yaptıkları konuşmalarla hem ailelerini hem de öğretmenlerini gururlandırdılar. Mezun öğrencilerimizin her birine öğrenci koçlarımızın  takdim ettiği plaketlerin ardından programımız büyük bir coşkuyla son buldu.Mavigün ailesi olarak tüm 2023 mezunlarımıza hayatlarında başarılar diliyoruz.

Fotoğraflar

Diğer Haberler
DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

İlimiz genelinde MEB tarafından düzenlenen "Dilimizin Zenginlikleri"  adlı proje kapsamında " Sözlük Özgürlüktür." sloganıyla okulumuzda edebiyat zümresi çeşitli etkinlikler düzenledi. Pano, kelime bu...
Devamı Oku
BRANŞ DENEMELERİMİZ BAŞLIYOR

BRANŞ DENEMELERİMİZ BAŞLIYOR

Devamı Oku
ÖĞRENCİLERİMİZ ILGAZ'DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ILGAZ'DA

Bu yıl Özel Mavigün Anadolu/Fen Lisesi olarak gezimizi zengin bitki örtüsü ve eşsiz doğal güzelliklere sahip olan Ilgaz Dagı'na düzenledik. Tatilimizin ilk iki gününde öğrencilerimiz Ilgaz Dağı'nın zi...
Devamı Oku

YUKARI