DENEYYAP ATÖLYELERİ BAŞARISI
Anasayfa> Haberler> DENEYYAP ATÖLYELERİ BAŞARISI
Etkinlik Takvimine Dön

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı gibi dört önemli kurum arasında gerçekleştirilen işbirliği ile “Deneyap Türkiye Atölyesi” hayata geçirilmiştir. Geleceğin bilim insanları, araştırmacıları ve girişimcilerinin yetiştirilmesinin hedeflendiği bu atölyelere Mavigün Koleji öğrencileri Zeynep Öykü ERDAL, Kerem Zahid ÖZYILMAZ, Emre Kaan PİRİM ve Salim Atakan ATILGAN asil olarak katılmaya hak kazanmıştır.

Deneyap Türkiye’nin temel amacı, ülkemizin kalkınması için olmazsa olmaz görülen Milli Teknoloji hamlesinin itici gücünü oluşturacak, teknoloji üretme yetkinliği yüksek genç bireyler yetiştirmektir. Deneyap Türkiye bu alanda ilgisi ve yeteneği olan gençleri destekleyecektir.

Mavigün Koleji olarak biz de bu projede asil katılım hakkı kazanan öğrencilerimizi ve onların yetişmesinde emeği olan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.


Diğer Haberler
DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

İlimiz genelinde MEB tarafından düzenlenen "Dilimizin Zenginlikleri"  adlı proje kapsamında " Sözlük Özgürlüktür." sloganıyla okulumuzda edebiyat zümresi çeşitli etkinlikler düzenledi. Pano, kelime bu...
Devamı Oku
BRANŞ DENEMELERİMİZ BAŞLIYOR

BRANŞ DENEMELERİMİZ BAŞLIYOR

Devamı Oku
ÖĞRENCİLERİMİZ ILGAZ'DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ILGAZ'DA

Bu yıl Özel Mavigün Anadolu/Fen Lisesi olarak gezimizi zengin bitki örtüsü ve eşsiz doğal güzelliklere sahip olan Ilgaz Dagı'na düzenledik. Tatilimizin ilk iki gününde öğrencilerimiz Ilgaz Dağı'nın zi...
Devamı Oku

YUKARI