MAVİGÜN ANADOLU ve FEN LİSESİ MEZUNİYET PROGRAMIMIZ
Anasayfa> Haberler> MAVİGÜN ANADOLU ve FEN LİSESİ MEZUNİYET PROGRAMIMIZ
Etkinlik Takvimine Dön

Mavigün ailesi olarak 03.06.21 tarihinde gerçekleştirdiğimiz program ile 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı  Anadolu ve Fen Lisesi’nden toplamda altmış altı öğrencimizi mezun ederek geleceğe hazırladık. Kaliteli eğitim kadromuzun önemli bir değeri olan bu evlatlarımız aynı zamanda geleceğin doktorları, mimarları ve mühendisleri olarak bizleri gururlandıracaktır.

Programımızın açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Şahin Karataş, vakıf bünyesinde eğitim veren Mavigün Eğitim Kurumlarının başarılarından bahsederek velilerimizi bilgilendirdi  ve hocamızın okuduğu güzel şiirler aynı zamanda değerli velilerimizin teveccühünü kazandı.  Okul müdürümüz Mehmet Uzunçam Bey’in  öğrencilerimizin başarılı bir sınav geçirmeleri temennileriyle açılış konuşmaları bitirilmiş oldu .

Öğrencilerimizin seslendirdikleri güzel ezgiler; çaldıkları gitar ve bağlama enstrümanları salonu duygulandırarak velilerimizi bir nebze olsun tatlı bir hüzne boğdu. Ardından gecenin anlam ve önemini bizlere hatırlatan eğitimcilerimizin medarı iftarı olan mesleğe yeni atılmış mezun öğrencilerimizin videolarını izleyerek ailelerini ve öğretmenlerini bir kez daha andık.

Öğrencilerimizin yetişmesinde önemli emekleri olan ve kurumumuzda beş, on ve on beş yılını tamamlayan değerli öğretmen ve idari kadromuza Genel Müdürümüz Şahin Karataş Bey’in plaket takdim etmesiyle eğitim neferlerini gururlandırmış olduk.  Ardından mezunlarımıza,   o uzun bir eğitim sürecinin sembolü olan hak ettikleri diplomaları koçları tarafından takdim edilerek birinci olmuş ve derece yapmış öğrencilerimizin isimleri ilan edildi.

Anadolu ve Fen Lisesi’nde birinci olmuş Yusuf Efe Kızılkale ve Gökdeniz Atılgan adlı öğrencilerimizin bizlere hitaben yaptığı konuşmalar ailelerimizi ve öğretmenlerimizi bir kez daha duygulandırarak Mavigün’de gelenekselleşmiş yaş kütüğüne birincilerin isimlerini altın harflerle kazınmasıyla programımız sonlanmış oldu.

Bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, mezun olan öğrencilerimizin hayat boyu başarılı olmaları dileğiyle yolları her daim açık olsun.

 

Fotoğraflar

Diğer Haberler
DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

İlimiz genelinde MEB tarafından düzenlenen "Dilimizin Zenginlikleri"  adlı proje kapsamında " Sözlük Özgürlüktür." sloganıyla okulumuzda edebiyat zümresi çeşitli etkinlikler düzenledi. Pano, kelime bu...
Devamı Oku
BRANŞ DENEMELERİMİZ BAŞLIYOR

BRANŞ DENEMELERİMİZ BAŞLIYOR

Devamı Oku
ÖĞRENCİLERİMİZ ILGAZ'DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ILGAZ'DA

Bu yıl Özel Mavigün Anadolu/Fen Lisesi olarak gezimizi zengin bitki örtüsü ve eşsiz doğal güzelliklere sahip olan Ilgaz Dagı'na düzenledik. Tatilimizin ilk iki gününde öğrencilerimiz Ilgaz Dağı'nın zi...
Devamı Oku

YUKARI